GEAR FOR CHANGES

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Message
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Slovenia

Gospodarski forum »NOV ZAKON O VARNOSTI IN ZDRAVJU PRI DELU PRINAŠA VEČJO SKRB ZA PROMOCIJO ZDRAVJA

Promocija in preventivni ukrepi za zagotavljanje zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu lahko delodajalcem in zaposlenim prinesejo številne prednosti, med katerimi je tudi znižanje bolniških odsotnosti, povečanje produktivnosti, zvišanje motivacije za delo, povečana pripadnost, itd. Vse navedeno pa je še posebej pomembno v časih, ko se srečujemo z nenehnimi spremembami, ki ob neustreznem ravnanju povzročajo negativne vplive na zdravju zaposlenih.

Na Gospodarskem forumu »NOV ZAKON O VARNOSTI IN ZDRAVJU PRI DELU PRINAŠA VEČJO SKRB ZA PROMOCIJO ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU«, ki je potekal 14. 9.2011, je tekla beseda prav o tej aktualni situaciji 

Posnetek foruma si lahko ogledate s klikom na tej povezavi, na ogled pa vam ponujamo tudi nekaj foto utrinkov z dogodka, ki si jih lahko ogledate tukaj.

 Na gospodarskem forumu je bil predstavljen tudi priročnik Zdravju prijazno prestrukturiranje, ki si ga lahko ogledate s klikom na spodnjo naslovnico priročnika.

prirocnik_image

 


kolesaDisclaimer: This website has been produced with support from European Union. The information contained in this website is the sole responsibility of GEAR consortium and does not necessarily reflect the position or opinion of the European Commission.