GEAR FOR CHANGES

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Message
  • EU e-Privacy Directive

    This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.

    View e-Privacy Directive Documents

Slovenia

Usposabljanje linijskih vodij/srednjega managementa

Procesi prestrukturiranja prinašajo trajne spremembe, s katerimi se sooča veliko zaposlenih.

Na usposabljanju linijskih vodij/srednjega managementa z naslovom »Obvladovanje vplivov sprememb na zdravje in dobro počutje zaposlenih« seznanjamo udeležence s pomenom učinkovitega upravljanja in vodenja zaposlenih v času uvajanja sprememb za zagotavljanje zdravega delovnega okolja in dobrega počutja zaposlenih na delovnem mestu, prav tako pa tudi z orodji, tehnikami in aktivnostmi za učinkovitejše obvladovanje vplivov in učinkov na zdravje ter na pogoje dela.

V nadaljevanju vam je na voljo gradivo z usposabljanja, ki smo ga obravnavali po naslednjih vsebinskih sklopih (gradiva aktivirate s klikom na posamezen naslov):

"Kako preprečiti in/ali zmanjšati stres na delovnem mestu, še posebej v času sprememb?"

"Učinkovito uvajanje sprememb ob skrbi za zdravje in dobro počutje"

"Komunikacija v procesu sprememb in prestrukturiranja"

 

Tukaj vam je na voljo nekaj fotoutrinkov z omenjenega usposabljanja.

dsci0067

 


kolesaDisclaimer: This website has been produced with support from European Union. The information contained in this website is the sole responsibility of GEAR consortium and does not necessarily reflect the position or opinion of the European Commission.